Бандура_Acropolis_Концертна

    Бандура_Acropolis_Концертна

    126656
    Нет в наличии
    Цену уточняйте

    Звідки ми б не були, наша культура завжди з нами. І якщо ви шукаєте спосіб виразити своє коріння та національну гордість, то наша бандура - це саме те, що вам потрібно.

    Бандура - це історія, мелодія та душа в одному інструменті. Вона звучить на вулицях села під час свят, в концертних залах та вдома, коли ви хочете зануритися в глибокий світ української музики.

    Наша бандура - це витвір майстерності висококваліфікованих ремісників, виготовлена з найкращих матеріалів, з великою увагою до деталей. Вона має чистий, теплий звук, який заповнить ваше серце відчуттям глибокої зв'язку з українською культурою.

     Наша бандура - це не просто музичний інструмент, це шедевр мистецтва, який прикрасить ваш дім або стане частиною вашого виступу на сцені. Вона також може бути чудовим подарунком для друзів та родини, адже вона переносить в собі нашу спільну спадщину.

    Замовте нашу бандуру сьогодні і дайте своєму життю звучання України. Підкресліть свою національну ідентичність і насолоджуйтеся граючи чи слухаючи цей витвір мистецтва.

     

    Повнорозмірна бандура Acropolis чернігівського типу без перемикачів виготовляється з відбірної, екологічно чистої карпатської деревини за усіма традиціями. Інструмент має яскраве чітке звучання та гучний бас.

    Саме новітні технології та високоточне сучасне обладнання дає можливість отримувати інструменти в коротші терміни без жодних компромісів щодо якості та звучання. А в команді з талановитими художниками та дизайнерами, за бажанням, можна реалізувати будь-який задум музиканта.

    З 2019 року компанія відкрила власну фабрику народних музичних інструментів та відроджує символи української культури. Зараз доступний асортимент Мельнице-Подільських хроматичних сопілок, бандур, флейт пана а також укулеле і повний спектр аксесуарів та чохлів для усіх інструментів.

    Також виробництво надає послуги гарантійного обслуговування бандур Acropolis. Перші моделі розроблялись в тісній співпраці з відомими українськими майстрами та реставраторами. Також декілька моделей під замовлення були оформлені ручним розписом у народному стилі. Уже найближчим часом ми очікуємо на презентацію концертної бандури чернігівського типу з перемикачами.

     

    Технічні характеристики:

    • Тип - бандура повнорозмірна
    • Розмір - 4/4
    • Хроматичний звукоряд, без перемикачів
    • Кількість струн - 55:
      43 пристрункові струни, діапазон До# малої октави - Соль третьої октави;
      12 басових струн, діапазон До# великої октави - До малої октави
    • Матеріал корпусу - гостролистий карпатський клен
    • Голова грифа, шемсток, брусок - бук, клен гостролистий карпатський. Тоновано колір корпуса.
    • Матеріал верхньої деки - карпатська смерека
    • Покриття - глянцевий поліуретановий лак
    • Оздоблення - художній розпис (можливість кастомізації малюнків на замовлення)
    • Розміри - 1100 х 503 мм

      На данный момент отзывы об этом товаре отсутствуют.

      Оставьте Ваш отзыв

      Для того чтобы оставить отзыв, необходимо авторизоваться на сайте.

      ул.Широкая, 13а
      г. Сарны, 34503
      Показать на карте
      Пн - Пт — 10:00 - 18:00
      Сб — 10.00 - 16.00
      тел.
      +38 097 163-19-33
      тел.
      +38 066 652-27-73