Активная акустическая система ALTO PROFESSIONAL TS410

    Активная акустическая система ALTO PROFESSIONAL TS410

    39150
    На складе:
    Киев - 10 шт
    (доставка 1-2 дней)
    21574.00 грн.

    Там, де TS3 перевершив очікування, TS4 повністю перевизначає їх.

    Грунтуючись на спадщині наших найпопулярніших акустичних систем TrueSonic, серія TS4 забезпечує підвищену потужність, чистіший звук і розширені функції Bluetooth, включаючи потокову передачу, лінкування динаміків та керування за допомогою мобільного додатка.

    Компактна, легка та надійна, нова серія TS4 спрощує отримання чудового живого звуку на будь-якому заході.

    Чи потрібна вам потужна вокальна акустична система або приголомшливі баси для DJ-сету, колонки TS4 забезпечують гучний, чистий звук, що заповнює кімнату для будь-якої програми. З 8-дюймовим низькочастотним динаміком та 1,4-дюймовим компресійним драйвером TS408 забезпечує 2000 Вт кращої у своєму класі потужності та чіткості рівною мірою.

    Доступна безкоштовно як для Android, так і для iOS, додаток Alto забезпечує практичне дистанційне керування рівнями Bluetooth, режимами використання динаміків, еквалайзером користувача і вибором додаткового розміру. Крім того, лінк True Wireless Stereo можна налаштувати віддалено через програму, щоб заощадити час під час налаштування.

    Кожен TS4 оснащений вбудованим 3-канальним мікшером із двома вхідними каналами Mic/Line та виділеним каналом Bluetooth. Канали Mic/Line оснащені комбінованими роз'ємами XLR/TRS і можуть використовуватися з мікрофонами, інструментами та сигналами лінійного рівня без необхідності додаткового обладнання або налаштування. Просто підключіть прямо до задньої панелі, і все готове.

    Ідеальне потужне рішення для потокової передачі, вбудоване з'єднання Bluetooth TS4 дозволяє легко підключити ноутбук, телефон або планшет і миттєво включити музику. З функцією True Wireless Stereo можна передавати звук Bluetooth на два динаміки TS4 в ідеальному стереофонічному режимі без будь-яких кабелів.

    Три встановлені режими Speaker Use TS4 дозволяють оптимізувати динамік для будь-якої програми, тому ви щоразу отримуєте відмінний звук одним натисканням кнопки. Для ще більшого контролю над звуком ви можете налаштувати еквалайзер користувача в програмі Alto і віддалено налаштувати параметри з будь-якої точки прослуховування в залі. Ви навіть можете зберегти свої улюблені налаштування еквалайзера користувача прямо в TS4, щоб їх можна було легко викликати в будь-який час.

    Від високоякісних драйверів до безвентиляторних підсилювачів класу D кожен аспект серії TS4 був розроблений для забезпечення чудової надійності, незалежно від того, чи використовуються вони для мобільних концертів і виступів або інсталяцій.

    Кожна акустична система має легкий, елегантний дизайн кабінету, який можна використовувати відповідно до вимог програми окремостоячий, як монітор для підлоги, на стійці або підвішений за допомогою вбудованих точок підвісу.

    Технические характеристики:

    • Виробництво: Китай
    • Додаткові дані: Bluetooth (передача аудіо та управління), USB порт для зарядки 5ВА 2.1А, Ручки для транспортування, точки (М6) під підвісні кріплення, склянка 35 мм
    • Максимальний рівень звукового тиску (SPL): 130 дБ (Пік)
    • Опис: Акустична система активна 10" НЧ +1.4" ВЧ, (Bi-Amp) 2000Вт (пік), 1000Вт RMS 650 Вт НЧ + 350 Вт ВЧ
    • Роз'єми: 2 x Mic/Line XLR - 1/4"combo, 1 x Mix Out XLR
    • Розміри: 536 x 320 x 317 мм
    • Управління: Power switch, (2) gain control knobs (1 per input), (2) Mic/Line switches, Bluetooth volume control encoder, Pairing button, Stereo Link button, Sub Size button, Speaker Use button
    • Частотний діапазон: 57 Гц 20 кГц (±3дБ)

      На данный момент отзывы об этом товаре отсутствуют.

      Оставьте Ваш отзыв

      Для того чтобы оставить отзыв, необходимо авторизоваться на сайте.

      ул.Широкая, 13а
      г. Сарны, 34503
      Показать на карте
      Пн - Пт — 10:00 - 18:00
      Сб — 10.00 - 16.00
      тел.
      +38 097 163-19-33
      тел.
      +38 066 652-27-73